Fitness apparaat kopen

Voor het inrichten van een (professionele) fitnessruimte waar intensief gesport gaat worden is niet ieder fitnessapparaat geschikt. Gorilla Sports heeft daarom, samen met onze vakspecialisten, een assortiment van professionele fitnessapparatuur samengesteld.

Kwalitatief is het vergelijkbaar met alle sportschool apparaten, wat betekent dat intensief gebruik (5-7 uur per dag) geen probleem is. Omdat professionele fitnesstoestellen in het hoge segment vallen en een diepte investering zijn, is goed advies, service en garantie van belang.

Welk cardio apparaat past het best bij mij?

Ben jij een echte sportman of sportvrouw en hou je ervan om je grenzen te verleggen? Ga dan voor de roeitrainer of loopband. Met deze cardio apparaten is het intensiteitsniveau hoog en kan jezelf bepalen in hoeverre jij tot je limiet wil gaan om alles eruit te halen wat erin zit.

Voor de intensieve sporter is een spinfiets tevens erg geschikt. Ben je nog onervaren in het sporten, wil je gewicht verliezen of aan je conditie werken? Dan is een hometrainer of een crosstrainer perfect voor jou.

Met deze apparaten belast je lichaam en je gewrichten in mindere mate en de bewegingen die je hierop maakt zijn ook een stuk meer gecontroleerd dan bij bijvoorbeeld een loopband.

Je kunt het jezelf altijd nog moeilijker maken door de weerstanden op de apparaten te verstellen. Een combinatie van een crosstrainer en hometrainer vind je in de airbike! Fitness apparaat kopen doe je bij Gorilla Sports!

You Might Also Like

Back to top