Reparatie en opening van sloten

Het kan soms best vervelend zijn als u buitengesloten wordt doordat de deur is dichtgewaaid, uw sleutel is afgebroken of als u uw sleutels vergeten bent.

Mocht u dit overkomen, dan kunt u ons inschakelen. Waarom zou u iemand inhuren voor het openen van uw sloten? Wij zorgen voor vakkundige opening van uw sluitwerk.

Wanneer u dit zelf gaat proberen is de kans aanwezig dat u blijvende schade toebrengt aan uw sloten. Onze goed opgeleide slotenmakers kunnen vrijwel alle soorten sloten openen, plaatsen of vervangen.
Afhankelijk van de situatie, veelal zonder schade aan uw sloten. En wanneer u dat wenst kunnen wij ook de sloten vervangen.

Dit kan verstandig zijn wanneer uw sleutel is gestolen of als er al sprake is geweest van een poging tot inbraak. Ook als uw slot kapot is gegaan en deze door onze slotenmaker moet worden geopend, kunt u in overleg natuurlijk meteen uw sloten laten vervangen.

Wij hebben een scala aan uitvoeringen en kwaliteiten sloten op voorraad. Ook voor het maken en dupliceren van sleutels kunt u zeker bij ons terecht, zodat u weer gerust uw pand of huis kan afsluiten. Huur vandaag nog een 24 uurs slotenmaker in!

Back to top